2024.04.19. - Emma

A modern kor elõnyei

Hozzávalók: 1db diktafon és a hozzávaló egyfüldugós fülhallgató. Ha tudod elõre a doga témáját akkor olyan mondod rá a diktafonra a szöveget, hogy kényelmesen tudd írni, amikor hallgatod.
Ha hosszú hajad van, könnyebb használni, de a rövid hajúak se keseredjenek el, van megoldás! Hosszú ujjú pólót vegyél fel reggel, a diktafont berakod az inged ujjába úgy, hogy a könyöködnél legyen. A vezetéket kivezeted a tenyeredbe, és várod a feladatokat. Ha megkaptad, nyomsz egy Play-t, a bal tenyeredet a füledhez rakod és könyökölsz, mint aki fáradt.

Jótanácsként csak annyit, hogy ne mondd fel túl halkan az anyagot, mert akkor nem hallod, de ne is hangosítsd fel túlságosan, mert meghallhatják. Ne mondd el doga elõtt senkinek, mert téged fognak nézni egész órán. A témakörök között hagyj 4 másodperc csendet, majd fütyülj egyet. Így ha nem kellenek egyes témák, akkor hallhatod miközben pörgeted, számold a sípolásokat, és kapod az ötöst.


Fontos tanács: Ne szóról szóra mondd rá az anyagot, mert kiderül, hogy egy zseni vagy és bedugnak a diliházba. Az elem legyen teljesen friss. Ha van mobilod, és hozzá pénzed, jobb ennél is a head-set-es puskázás, mert mindent be tudnak mondani a haverjaid, miközben kiolvassák az enciklopédiából, vagy megoldják a feladatot.