2023.04.01. - Hugó

Furcsa törvények a világban

1. A libanoni férfiak legálisan élhetnek szexuális életet állatokkal, de az állatnak nõsténynek kell lennie. A hím állatokkal folytatott szexuális kapcsolat halállal büntethetõ.

2. Etiópiában az éhínség miatt törvényileg elõírt lenyelni és tilos kiköpni.

3. Irakban a férfiak törvényesen szeretkezhetnek halott feleségükkel, de csak akkor, ha az még MELEG.

4. Skandinávia három országában igen laza törvények vannak a nagykorúságot illetõen, így a világ legtöbb gyermekpornója is innen származik.

5. Oroszországban illegális a nõknek vodkával zuhanyozniuk.

6. Mivel a tehén szent állat Indiában, minden párnak egy tehén jelenlétében kell elhálnia a nászéjszakáját.

7. Santa Cruzban (Bolívia) tilos a férfiaknak szexuális életet élni egy nõvel és annak lányával egyidõben.

8. Marylandben tilos óvszert árulni automatákkal, egy kivétellel: a betegségek megelõzése jogot szolgáltathat, de csak ott ahol alkoholtartalmú italokat árulnak fogyasztásra az üzlethelységben (máshol meg minek).

9. Guamban külön foglalkozás létezik arra, hogy férfiak állandóan utazgatnak országszerte és elveszik a fiatal szüzességek ártatlanságát, akik fizetnek nekik az elsõ alkalom kiváltságos jogáért. Az ok: a guami törvények határozottan tiltják a házasságot a szüzeknek.

10. A legtöbb Közel-Keleti ország alkalmazza a következõ iszlám törvényt: Egy báránnyal folytatott szexuális kapcsolat után halálos bûn fogyasztani annak húsából (el kell venni feleségül?..)

11. A maszturbáció büntetése Indonéziában lefejezés.

12. Az eladónõk lehetnek toplessek Liverpoolban, de csak a trópikus halboltokban.

13. A közép-keleti Qatarban a nõknek fátyollal kell takarniuk arcukat de mellbimbóik állandóan kilátszhatnak.

14. Cali-ban (Kolumbia) a nõk kizárólag férjükkel élhetnek szexuális életet, és az elsõ alkalommal a nõ anyjának is a szobában kell tartózkodnia.

15. Hong Kongban a megcsalt feleségek legálisan gyilkolhatják meg házasságtörõ férjüket, de csak csupasz kezükkel tehetik meg.

16. Bahreinben a férfi doktorok megvizsgálhatják ügyan a nõket, azonban tilos direkt azok nemi szerveire pillantaniuk a vizsgálat egész ideje alatt. Csak a tükörképüket nézhetik egy tükörben.

17. Kambodzsában nem szabad a nõknek megérinteni a férfiak heréit, különben megkövezhetik õket.