2024.05.21. - Konstantin

Az ideális pasi

Négy fontos tulajdonság alapján rangsoroljuk a férfinemet:

1. Nem hülye (a Tom Cruise-filmek fogyasztóinak: olyan okos)
2. Nem szemét (olyan rendes)
3. Nem túl ronda (olyan helyes)
4. Van humorérzéke (olyan jó fej)
Azok a férfiak (pasik, faszik), akik csak az egyikkel rendelkeznek, szóba sem jöhetnek, mint partner, azonban a különbözõ kombinációk is rejtegetnek veszélyeket.

Ime:

1+2: Munkatársnak jó, egyébként nem csak ronda, de unalmas is.

2+3: Egy éjszakára ajánlható, de nem vihetõ társaságba és lehetõleg a barátoknak sem szabad bemutatni.

1+3: Intellektuális bölcsészbulira kiegészítõként hordható. Hosszabb távra nem alkalmas, mert szemét és unalmas.

1+2+3: Azoknak ajánlható, akik szerint az élet nem móka és kacagás, egyébként otthoni tartásra megfelel.

1+3+4: A 2. pont hiánya súlyos következményekkel járhat. Gyilkos tréfái, aljas megjegyzései elõbb-utóbb a sírba viszik a gyengébb nemet. Szerencsére ez a típus nõgyûlölõ, ezért kicsi az esély a közelebbi kapcsolatra.

1+2+4: Amazonunk szerint ez a legjobb választás. Rövid és hosszabb távra kiválóan alkalmas, még beszélgetni is lehet vele, s nem kell attól rettegnie a boldog tulajdonosnak, hogy valami mocsok kurva elhappolja elõle.

1+2+3+4: Ilyan nincs LJ szerint.

A drámai fordulat persze akkor következik be, amikor hazaviszik az új szerzeményt. Kiderül, hogy a király meztelen, eltûnnek a fenti ismérvek, marad a FÉRFI, aki mindig fáradt és másnapos, mindig a tévét kapcsolgatja, soha nincs kedve beszélgetni, meccs közben a heréjét vakargatja, szex után (már amikor, ha egyáltalán) rögtön elalszik. Mindig elszívja az összes cigit, órákat tölt a vécén, mert közben újságot olvas és általában mindig újságot olvas...