2024.06.22. - Paulina

Egy csokor sms

Rossz az, aki rosszra gondol! Induljon a küldözgetés:
1. Sötét éjszaka volt az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetköztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam és megtörtént az elsõ.................pelenkázásom!

2. Nélküled alszom el, de te álmomból kelltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó kávé!

3. Ritka szép hajad van, de inkább ritka mint szép!

4. Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddalóvatosan ráharapsz, elmosolyodsz, és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit?

5. Érzem az ajkad puhaságát, s rajtamkeresztül a lé folyik a szádon át, mertén vagyok a SZÍVÓSZÁL!

6. Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenekelõtt ezek a gyönyörû szemek! De mostmár elég rólam! Te hogy vagy?

7. Elõször finoman behatolok abba a nedves kisrésbe, majd vadul dolgozom rajta, végül ELMEGYEK, így szerellek meg te átkozott vízakna!

8. Ha rád gondolok a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érhet. Sokan látják, nekik már világos hogy az én szerelmem a Borsodi Világos!

9. Forróságtól izzadvavágyom rád, nyelvemmel akarom érezniminden egyes porcikád, és ahogyzuhanyként hûsíted le tüzelõ testem. Imádlak csoki fagyi!

10. Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idõvel fehér lé kezd folyni belõle... Ez a fogkefe!

11. Tegnap éjjel õrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán megiscsak nélküled kellett elaludnom! Hol voltal te hülye pizsama?

12. Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz... Hurrá, új pelust kapok!

13. Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik!

14. Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!

15. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nõ. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, mikozben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"

16. Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni, amint hideg zuhanyként hûtöd le tûzelö testemet! Imádlak: COCA-COLA !

17. Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

18. Reggel, mikor az ágy kivet, elsõ gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!

19. Reggel nem eszem mert hiányzol, délben nem eszem mert hiányzol este nem eszem mert hiányzol, éjjel nem alszom, mert éhes vagyok. (Zsuzska)

20. Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinélni? De hisz te nem is tudsz repülni!

21. Vágytam Rád, kívántalak, levetköztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA!

22. Imádom, ha te vagy fölül, így meleg érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedöltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI...

23. Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!!

24. Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!

25. Most ébredtem. Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol. Bekúszom melléd, melegíteni akarlak, de felébredsz és szemetszúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY

26. Egész este arról álmodtam,ha felébredek végignyalom a tested,aztán hosszú, hûvös csókkal a magamévá teszlek. Imádlak magnum!

27. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb... a mobiltelefon

28. Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig füzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipõm!

29. Szia! Csak azért írok hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam halasztottam egy ideig de, most már el kell mennem a fogorvoshoz.

30. Szerelem reggel, szerelem délben, szerelem este... Az a kurva csaptelep.

31. Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...

32. Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...

33. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod.