rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Érdekes sms-ek #2

 • Share on Tumblr

  Érdekes sms-ekkel jobban telik az idõ...

  1. "Üdvözlöm. Itt a tuzoltóság üzenetrögzítoje beszél!"

  2. Nem szép, de van benne valami visszataszító.

  3. Meghalt az anyósom. Eszébe jutott a balta!

  4. Jobb, ha az állapotod ideális, mintha az ideálod állapotos.

  5. A suszter maradjon annál a fánál, amelyiket KAPTA.

  6. Olyan büdös a szád, hogy az indiánok nyilat mérgeznek vele!

  7. A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

  8. Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött amai nap.

  9. Ha nincs kitartásod álmodozni, nem lesz erod harcolni sem!

  10. Dolgozni mentem - 10 perc múlva jövök.

  11. Inni csak mértéktartóan lehet. Mérték a vödör, tartó az asztal.

  12. Szió! Döntöttem! Szeretném, ha a szívem csak a Tiéd lenne, ezért szakítottam másik két barátnõmmel! Szerelmed

  13. Szia! Szeretném, ha mindennek vége lenne köztünk...! Soha többé nem akarlak látni! Szakítani akarok! Jaj, bocsi nem Veled, hanem a telefonommal!!!

  14. Egy hely van ahol a romantika megelõzi a sexet: a szótár!!

  15. Sok káros szenvedély lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat!

  16. Bárminek ellen tudok állni kivéve a kisértést!!

  17. Szia életem kuglófjának egy szem mazsolája! ....Süttesd a pocidat, és puszi rá! .....

  18. Önnek egy jóéjt puszis üzenete érkezett! Kérem a cuppanás után aludjon el és álmodjon a feladóról! ((CUPP))

  19. Itt vagyok,Hol vagyok kapsz egy csókot ha megmondod!.............................................Nem találtál meg így a csókot nem kapod meg!

  20. A rendõrség keres valakit, aki csinos, szimpatikus, szexy, sármos és hihetlenül jó az ágyban! Te biztonságban vagy, de hova bujjak el?!

  21. A lepény hal elsõre, a remény hal meg utoljára! Kitartás!

  22. Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk!

  23. Kértem Istent adjon tüzet,adott gyufát.Kértem fát,adott egy erdöt.Kértem mutasson egy nagy faszt,erre nem megadta a számodat!?

  24. Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod....de próbálj meg csak egyszer fingani!

  25. CUPP - épp most talált el téged egy hatalmas puszi :))

  26. >>>>>>>>>>>> Oszama bin Laden SMS-ek:

  27. Megengedned, hogy egy kis idore nalatok lakjak? Mostanaban minden olyan ellenseges korulottem. Szuksegem van egy baratra. Oszama Bin Laden.

  28. Bontott tégla áron alul nagytételben olcsón eladó. Bin Laden

  29. Last minute álomutazást nyert! Repülõút New Yorkba a felhõkarcolók érintésével, betekintés a Pentagonba! A visszaútra nem lesz gondja! Bin Laden

  30. Bessenyei mûrepülõ és Bin Laden fogadott: Át tud e repülni a felhõkarcolók közt. Nem sikerült. Pedig 2X is próbálta.

  31. Kedves utasaink! Jobbra a szabadságszobor látható. Ha balra néznek akkor a Kereskedelmi Központot látják ahová most be is nézünk!

  32. Két arab a repülön: -Te az ott nem a WTC? -De, eltaláltad!

  33. Kitagadtak, senki se szeret, barátokra lenne szükségem. Lakhatnék nálatok? Osama Bin Laden

  34. Válasz: Persze, nyugodtan. Mikor jössz? Üdv: Jasszer Arafat

  35. Allah Bin Laden-hez: - Én azt mondtam,hogy téritsd meg a népet,nem azt,hogy téritsd el a gépet!!!

  36. Tegnapelött én osztottam a levest,tegnap is én osztottam a levest,ossza ma Bin Laden!

  37. Ich bin Laden!

  38. >>>>>>>>>>> Karácsonyi jókívánságok SMS-ben:

  39. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!

  40. Az angyalok a mennybõl a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba s maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!

  41. Csilingel a csöngõ itt van már a szán,az ajándékod ott lóg a Télapó faszán!

  42. Mivel nagyon jó barátom vagy,úgy döntöttem kapsz tõlem karácsonyra egy lovat.De mivel csóró vagyok,részletekbentudom adni.Idén egy lófaszt kapsz!

  43. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tülevelek a szönyegben.Boldog Karácsonyt!

  44. Ha a makkodat tûlevél böki, ha a farkadon üveggömb lóg, a zacskódon gyertya viasz csurog, akkor a karácsonyfát "dugod". Boldog Karácsonyt!

  45. ...ölelésbõl és mézbõl sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettõbõl duplán jár. Boldog Karácsonyt!

  46. Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes teritett asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!

  47. Szia Én vagyok a Mikulás........Csak vicc volt, nyugi!!!

  48. Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!

  49. Kívánd,hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

  50. Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szemérõl foszlik az álom, csenget egy csengõ, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!

  51. **** ezt a 4angyalt küldd ely 4ismerõsödnek 4napon belül hogy teljesüljön egy kívánságod, ha nem akkor 4évig szerencsétlen leszel

  52. Pici kezem, pici szám ottragadt a télapó f**n!

  53. Innentõl jól viselkedj!! A miku mindent lát!

  54. Kicsi házban kicsi fa,kicsi fánál kicsi lap. Arra rá vanírva neked, kellemes ünnepeket!

  55. Mi az piros és a hóban kuporog?...Tökön rugott télapó

  56. Mindjárt el jön a Mikulás!!!!Nézzetek fel éppen ott van a kémenyben!!!!! Nem fér be segíts neki!!!!!!

  57. >>>>>>>>>> Szilveszteri összeállítás:

  58. A jõvõ évben legyen részed minden szépben szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok neked boldog új évet!

  59. Az új évben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában, legyen kezedben a söröd, szöke cicák szopják le a pöcsöd!

  60. Disznó sivit, petárda durran, részeg feje a padlón kopan, Róka család a WC -ben, Lagzi Lajcsi a TV -ben, tõbb rímet nem tudok, Boldog Új Évet Kívánok!

  61. És az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belõle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR" BUÉK

  62. Az új évben tekerést holnapra ne halassz(!) potya pinát el ne szalassz, álljon a farkad, mint a diadalmi zászló, kívánja ezt neked egy ifjú csákó!

  63. Kívánok mindenkinek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét,365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és31536000 másodperc sexet. BÚÉK!

  64. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

  65. A szerencse banknál a 2004-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

  66. Erdõ szélén ezüst fenyõ havas ággal büszkélkedõ õz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

  67. Langy esõben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok!

  68. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgõt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

  69. A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

  70. Hideg téli estén hó fedi a tájat ilyenkor a vörösbör hizlalja a májat finom malacka lapul a bendöbe kívánok sok mínden jót az új esztendöben!!!!!!!!!!!!

  71. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

  72. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!

  73. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendõben! BUÉK !!!!!!!!

  74. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

  75. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következõ 365 napon! B.U.É.K.!

  76. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

  77. Bõ bort bõ búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belõle eleget. B.U.É.K.

  78. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendõbõl csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

  79. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgõ szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!

  80. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

  81. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el!

  82. Többek kedves érdeklõdésére, hogy miért tûntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!

  83. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Könnyű betörés

  Könnyű betörésEgy férfi éppen CD-ket pakol ki a szekrényből, amikor csörög a telefon. A férfi tétovázik egy kicsit, majd felveszi:
  - Halló?
  - Üdvözlöm Mr. Birschman, Tiffany vagyok, a házvezetőnő! - mondja egy női hang.
  - Üdvözlöm Tiffany, miben segíthetek?
  - Elnézést, hogy ilyen későn telefonálok, de volt egy kis problémám ma, takarítás közben.

 • Chat-en történtek

  [09:26:10] bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos :)
  [09:28:21] vasarnap van panki

  Kaptam egy ilyen sms-t: Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt: "Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol.

  [01:00] szia. baszunk? bocs ha túl nyomulós vagyok, kezdõ vagyok még ismerkedésben.

  <[HUN]jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a lenyomott billentyuket?
  <[HUN]raymckurt> microsoft word

  És a legnagyobb!!!! :)
  [21:43:14] [+SuperAdam] "fasza buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbõgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."

 • Humoros locsolóversek sokasága

  KÉK erdõben jártam, ZÖLD ibolyát láttam,
  Szemészetre holnap mennék, de most még azért locsolkodnék...

 • Térképkészítés, felismerés

  Hû, de sok jó ötlet!
  Az enyém nem általánosan használható, de kis színfolt... és hátha valakinek épp most, épp ez... Történelem dolgozatnál térképkészítés, -felismerés témához alkalmaztam.

 • A munkahelyi hiányzások új rendszere

  Távolmaradás operáció miatt: A továbbiakban nem engedélyezett. Aki nálunk dolgozik, annak minden részére szüksége lesz, nem távolíttathat el magából semmit! Dolgozóinkat úgy vettük fel, ahogy vannak, ha bármit kivesznek belőlük az azt jelenti, hogy kevesebbek lesznek, mint amiről az eredeti munkaszerződés szól. Akin sebészeti beavatkozást végeznek az azonnal ki lesz rúgva!

 • A felnõtté válás biztos jelei

  - A cserepes virágaid életben maradnak.
  - A franciaágy körüli kergetõzés abszurd.
  - A hûtõszekrényben több az ennivaló mint a sör.

 • A Legjobb metafórák, hasonlatok, anyázások, káromkodások VI. Kupaca

  Örül neki mint ló a cukorrépának.
  Összeesik mint a kétnapos puding.

  Pezseg mint aranyhal a szódavízben.
  Pislog mint béka a kocsonyában.
  Pofára esik mint vasorrú bába a mágnesasztalon.

 • A nõk szexre és romantikára vágynak

  Nem számít, milyen JÓL néz ki .... úgyis csak AZT akarja és TE meg tudod adni számára. Annyiszor veszed le a lábáról, ahányszor csak akarod, és ezzel TE is tisztában vagy. Vess rá olyan pillantásokat, hogy Õ is tisztában legyen ezzel. A jó nõknek pontosan ERRE van szüksége. Mindig csak olyan pasik rohanják meg õket, akik mindent azonnal akarnak és ezért hízelegnek nekik és a nap minden pillanatában rájuk akaszkodnak. Szóval általában nem jut nekik olyan férfi akire igazából szükségük lenne és amilyet megérdemelnének. Persze ezeket a nem kielégített vágyakat nehéz teljesíteni, de TE vagy az a férfi, aki erre ALKALMAS.

 • Kert körüli munkálatok

  Kert körüli munkálatokEgy idős ember egyedül élt a farmján, nem volt neki semmilyen segítsége. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öregember leült és megírta neki problémáját. “Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra.”
  Pár nappal később levelet kapott a fiától:

 • Autós találós kérdések

  - Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni?
  - Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból.

  - Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni?
  - Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból.

 • Vicces sms-ek Szilveszterre!

  A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. B.U.É.K.

 • Elsõ nap bekrepált a ruszki robotzsaru

  Nem vicc, az elsõ orosz robotzsarut Perm városában rendelte meg a helyi rendõrség, és a prototípus el is készült a napokban.

 • Kici kínái Húsvéti SMS

  Éz lénni kici kínái eszemesz, nádon occó,

 • Gyors lebukás

  Egy angol feleség arról faggatja a férjét, hogy újraházasodna e ha õ meghalna.

 • Foci kommentátorok mondatai

  Foci kommentátorok mondataiAz alábbi idézetek külföldi futball közvetítéseken hangzottak el: 1. Liverpool, Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a győzelemre. 2. Bármeddig képes megtartani a labdát, de most túl sokáig tartotta magánál. 3. Most hiányzik belőlük a képesség, hogy túlszárnyalják az előző, 100%-os rekordjukat. 4. A meccs utolsó rúgásaként egy gólt fejelt. 5. Egy csodálatos, színes kaleidoszkópot láthatunk: majdnem az összes brazil sárga mezt visel. 6. Ha bemegy, biztos gól lett volna.

 • Focikommentátorok érdekes mondásai

  Focikommentátorok érdekes mondásaiAz alábbi idézetek külföldi futball közvetítéseken hangzottak el:
  1. Liverpool, Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a győzelemre.
  2. Bármeddig képes megtartani a labdát, de most túl sokáig tartotta magánál.
  3. Most hiányzik belőlük a képesség, hogy túlszárnyalják az előző, 100%-os rekordjukat.
  4. A meccs utolsó rúgásaként egy gólt fejelt.

 • Apró poénok

  Olvasnivaló az 5 perc szünetedre, mely alkalmas lehet arra, hogy kifújd a gõzt... olvass, és meséld el a poénokat a társaidnak is, hogy õk is örülhessenek!

 • Az oroszlán és a nyuszi

  Az oroszlán és a nyusziA nyuszika ül a bokorban, és a körmét reszeli. Arra megy a róka.
  - Hát te mit csinálsz, nyuszika?
  - Várom az oroszlánt, és ha erre jön, jól beledöföm az éles karmaimat.
  Később jön a medve.
  - Hát te mit csinálsz, nyuszika?
  - Várom az oroszlánt, és ha erre jön, jól beledöföm az éles karmaimat.
  Arra megy az oroszlán.
  - Hát te mit csinálsz, nyuszika?

 • Churchill

  Amikor Churchill 80 éves lett, egy 30 év körüli újságíró kereste fel, hogy lefényképezze:
  - Sir Winston, remélem, a 90. születésnapján is lefényképezhetem önt.
  Churchill válasza:
  - Miért ne? Maga egész jó bõrben van.

 • Tanulság

  Boldog voltam.
  Már idestova egy éve járok ezzel a lánnyal, s így elhatároztuk, hogy megházasodunk. Szüleim mindenben segítettek, a barátok bátorítottak és a barátnõm? Az egy álom. Csak egy dolog zavart, de nagyon, a leendõ anyósom. Anyósom, egy karrierista, okos, de fõleg nagyon szép nõ és idõnként nagyon is célzó pillantásokat irányított felém olyannyira, hogy többször hozott zavarba.
  Most már a készülõdés vége felé jártunk, mikor meghívott a lakására, kontrollálni a már kinyomtatott meghívókat. Elmentem.

 • Marketing mellényúlások, nem csak kicsi hazánkban

  McDonald: A McDonald konszern nemrég csodöt mondott Japánban az egyik reklám kampányával. Ennek oka a konszern kabala-figurája volt, a Ronnie-McDonald bohóc, aki fehérre sminkelt arccal lép fel. Japánban azonban a fehérre sminkelt arc a halál szimbóluma.

 • Távolság

  Juditka - szólitja fel a kislányt a tanitó néni - melyik van messzebb, a hold vagy Amerika?

 • A Legjobb metafórák, hasonlatok, anyázások, káromkodások II. Kupaca

  Felrúgja mint kakas a lószart.
  Felrugja mint kerülõ a kucsmagombát.
  Feltör mint a talajvíz.
  Feltör mint huszár seggét a nyereg.
  Fekszik mint akit bebetonoztak.
  Feszít mint köpõlégy a szaros talicskán.
  Feszít mint kutya a flaszteron.

 • Köszönöm nektek!

  Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a tavalyi évben megörvendeztettek számtalan körlevéllel és a "küldd tovább" típusú e-mail -ekkel. Sokat változtattak az életemen!

 • Lábak

  Ül a koldus az aluljáróban, szegénynek hiányzik mind a két lába. Odamegy hozzá egy ember, bedob egy ezrest a kalapjába és mondja: -Papa, tessék itt egy ezres, vegyél rajta új cipõt. A koldus egészen elkeseredik, elkezd sírni, hogy mondhat valaki neki ilyent.

 • Hideg

  15 fok: A kaliforniai lakosok felveszik pulóverüket.
  10 fok: Miami lakói befûtenek.

 • Tények Chuck Norrisról

  Tények Chuck Norrisról- Isten 6 nap alatt teremtette a világot. De csak miután Chuck Norris megteremtette Istent.
  - Chuck Norris nem öregszik. A föld fiatalodik.
  - Chuck Norris nem emeli meg magát fekvőtámasznál. Chuck Norris a földet nyomja lejjebb.
  - Chuck Norris sosem kap napszúrást. A nap lesz rosszul, ha Chuck Norris sokáig nézi.
  - Chuck Norris már elszámolt a végtelenig. Kétszer.

 • A természetes-nõ séma

  fantáziákkal, lehetõségekkel. Olyan dolgokkal, amelyeket bárki megtenne, ha tudná, hogy nincsenek és nem lesznek következményei. És persze nem tudná meg senki, még a leges-legjobb barátja, barátnõje sem.

 • Rendõrfeleség levele

  Lassan irom a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig laktunk. Apád olvasta, hogy a legtöbb baleset otthontól 20 kilóméteres körzetben törtenik, úgyhogy elköltöztünk. Nem tudom megírni a házszámot, az elõzõ lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. De minden nagyon szép az új házban. Mosógép is van, habár nem mûködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta se láttam belõle semmit viszont. De azért nem rossz itt.

 • Autós találós kérdések

  - Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni?
  - Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból.