2024.05.21. - Konstantin
bohócdoktor vizit szja 1%

Miért jobb egy kerékpár mint egy nő?

1. A kerékpárok nem esnek teherbe. 2. A kerékpároknak nincsenek szüleik. 3. A biciklidet akármikor megoszthatod barátaiddal. 4. A bicók nem törődnek azzal, hány bicón tekertél idáig életedben. 5. A bicók nem törődnek azzal, hány másik bicód van még. 6. A bicók nem törődnek azzal, hogy ha más cangák után bámulsz. 7. A bicók nem törődnek azzal, ha kerékpáros magazinokat olvasgatsz. 8. Nem kell féltékenynek lenned a fickóra, aki a bringádon dolgozik.

Vezetésoktatók jótanácsai

Oktatók tanácsai: 1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban. 2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban. 3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre. 4. Bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze! 5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie. 6. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.

Sajt viccek

- Mi a sajt-terrorszervezet neve? - FETA. - Hogy becézik Sajt Istvánt? - Trappista. - Mi a sajtok kötelező olvasmánya? - A pálpusztai fiúk. - Mi a sajt-varázslóiskola neve? - Rokfort.

Túl sok kávé

Újabb jelek, amik arra utalnak, hogy túl sok kávét iszol: - Percenként hatvan szót tudsz leírni - a lábaddal. - A Nescafe elkészültének idejét is alig tudod kivárni. - Tövig rágod a munkatársad körmét is. - Azt kiáltod: Szabad - mielőtt még kopogtak volna. - Nyitott szemmel alszol. - A hónap dolgozója lettél a sarki kávézóban, pedig nem is ott dolgozol. - Segítesz a kutyádnak a farkát kergetni.

Kezdő golfozók

1. Golfos: Maga szerint javul a játékom? Segítő: Határozottan, egyre közelebb üt a labda mellé. 2. Golfos: Mit gondol, meg tudom csinálni 5 ütésből? Segítő: Előbb-utóbb... 3. Golfos: Maga a legrosszabb segítő a világon! Segítő: Nem hiszem, uram. Túl sok lenne a legekből így egy rakáson. 4. Golfos: Ne nézze már állandóan az óráját! Eléggé zavaró! Segítő: Ez nem óra - ez egy iránytű.

A gyerekek kedvenc állata

A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelő bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát: - Ferike, neked mi a kedvenc állatod? - A kutya - És miért a kutya a kedvenced? - Mert szép fehérek a fogai. - És miért szépek a fogai? - Mert Darlingot eszik.

Különös egybeesés

Két férfi üldögél a kocsmában, az egyik odaszól a másiknak: - Te, komám, mikor születtél? - 1961 február 3.-án. - Érdekes, én is akkor születtem. Hol születtél? - Seattle-ben. - Ez furcsa, én is ott születtem. Iskolába hova jártál? - Az Abraham Lincoln középiskolába. - Hihetetlen, én is oda jártam.

Kert körüli munkálatok

Egy idős ember egyedül élt a farmján, nem volt neki semmilyen segítsége. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öregember leült és megírta neki problémáját. “Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra.” Pár nappal később levelet kapott a fiától:

Mit tanultunk a szüleinktõl?

- Megbecsülni mások munkáját (Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel)

Hogy hívják?

A nagymellû holland háziasszonyt? - Melle Van De Bõven A spanyol tolvajt? - Lopez de Futaztán A kínai szakácsot? - Váj Ling Kínaiul a Jánost? - Jan Csi A japán titkárnot? - Icuka Magacuki

Miért?

Az alapkérdés: MIÉRT?? Nehéz ebben a stresszes világban idõt szakítanunk, hogy alapvetõ kérdéseket tehessünk fel.

Nem mindegy

Nem mindegy, hogy egyöntetû, vagy hogy ön egy tetü. Nem mindegy, hogy vizibusz, vagy buzi visz. Nem mindegy, hogy mögöttem vagy nem öttem mög.

Hol van most az apuka?

Egy nagyon jó, "kellemes" matek példa, aminek VAN megoldása! Egy anyuka most 21 évvel idosebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka pontosan 5-ször annyi idos lesz, mint a gyereke.

Hogy hívják...?!

-A sovány kutyát? AnoRex. -A borostás papot? Szõrzetes -A fémszálas intimbetétet? Havi metál. -A tréfás kávéfõzõt? Mokkamester. -A vízisísportokat ûzõ kopasz nyomozót? Kojak-kenu

Mibõl jössz rá, hogy végleg felnõttél??

1. Több ételt tartasz a hûtõben, mint sört. 2. Reggel 6 órakor kelsz - nem pedig akkor fekszel, mint régen. 3. A szobanövényeid mind életben vannak, és egyet sem szívtál el belõlük az utóbbi 3 évben. 4. Szex a díványon? Ugyan már... 5. Te vagy az, aki kihívja a rendõrséget, mert a szomszéd "büdös kölkei" nem hajlandók lehalkítani a zenét. 6. A barátaid házasodnak és elválnak, nem pedig felszedik és kirúgják õket.

Mi lenne, ha a férfiak lennének a világ abszolút urai?

1. A nõnapot áttennék február 29-re. 2. A nyakkendõt nem lenne muszáj megkötni. A sliccet meg felhúzni. 3. A mellnagyobbító mûtéteket besorolnák a Tb-támogatottak közé. 4. Az egyszerûség kedvéért minden nõt ugyanúgy hívnának. 5. Minden nõ allergiás lenne az aranyra, drágakövekre és a bundára.

Autós találós kérdések

- Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni? - Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból.

Anyós találós kérdések

Mikor kell az anyóson gyújtást állítani? Ha nem indul az elsô rúgásra. Kit érdemes elvenni? - Az árvaházból egy néma lányt. Se duma, se anyós. - Miért küldik el az anyóst gyakran szavazni? -??? - Hogy szokja az urnát.

Autós találós kérdések

- Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni? - Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból. - Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni? - Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból.

Hogyan döntsük el, kivel házasodjunk?

Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szereti mint mi. Például ha te szereted a sportot akkor a lánynak ezt szeretni kell, és hoznia kell mindig a chipset. (Alan, 10 éves)

Felvételi teszt

Alkalmas vagy arra, hogy egy népszerû popzenei fiúcsapat tagja legyél?

Mekkora gazember Ön?

Vicces - humoros önismereti teszt rászorulóknak. Korunk nagy rögeszméje, hogy folyamatosan kontollálnunk kell önmagunkat. Egyesek a testsúlyukat, mások az I.Q.-jukat tesztelik havonta. Mi is szeretnénk a tesztkedvelõknek kedvezni ezzel a kis önkontroll vizsgálattal.

Amit ne kérdezz meg utazás elõtt

Az alábbi kérdések az ausztrál idegenforgalmi hivatal honlapjára érkeztek érdeklõdõ turistáktól, akik úgy gondolták, utazás elõtt nem árt megtudni még egyet s mást. Remélhetõleg okultak…

Görög találós kérdések

Sokan állítják, hogy a görögöknek nincs humorérzékük! Háááát döntse el mindenki maga!

Állatos találós kérdések

- Miért olyan hosszú a zsiráf nyaka ? - Mert a feje olyan messze van a testétõl, hogy nem lenne ami összekösse, ha nem lenne ilyen hosszú a nyaka.

további hírek