2024.05.21. - Konstantin
bohócdoktor vizit szja 1%

Tízparancsolat a férfiak számára

1. A férfi mindig az imádott Nõ balján halad, hogy erõs jobbja felsegítse, támogassa vagy alkalmadtán a szakadékba lökhesse. 2. A férfi mindig magasabb a Nõnél, ha ez nem teljesül, a fûrésszel a kívánt eredmény bármikor elérhetõ. 3. Mindig virággal megy a randevúra, ha az üzletek zárva vannak, a temetõben vagy a kertekben mindig van friss virág. 4. Mindig kifogástalanul ápolt, kivéve a zokniját, mert az úgysem látszik, és csak akkor derül ki, ha leveti a cipõjét. 5. Nem alkoholizál, mert a Nõ esetleg azért megy hozzá, hogy megnevelje.

A macsó 10+3 parancsolata

1. Ne bízz senkiben. 2. Ne állj háttal az ajtónak. 3. Ne beszélj sokat. 4. Mindig nézz a hátad mögé. 5. Ne dõlj be ócska trükköknek.

Tanulság

Boldog voltam. Már idestova egy éve járok ezzel a lánnyal, s így elhatároztuk, hogy megházasodunk. Szüleim mindenben segítettek, a barátok bátorítottak és a barátnõm? Az egy álom. Csak egy dolog zavart, de nagyon, a leendõ anyósom. Anyósom, egy karrierista, okos, de fõleg nagyon szép nõ és idõnként nagyon is célzó pillantásokat irányított felém olyannyira, hogy többször hozott zavarba. Most már a készülõdés vége felé jártunk, mikor meghívott a lakására, kontrollálni a már kinyomtatott meghívókat. Elmentem.

Pizza

Férfi: "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?" Nõ: "Nem" Férfi: "OK." Nõ: "...vagy mégis?!" Férfi: "Na mi legyen akkor?" Nõ: "Nem tudom" Férfi: "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?" Nõ: "Nem." Férfi: "Éhes vagy?" Nõ: "Nem tudom, talán igen." Férfi: "Mit értesz azalatt, hogy "talán"...?" Nõ: "Azt, hogy nem vagyok biztos benne." Férfi: "Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni." Nõ: "Talán késõbb éhes leszek." Férfi: "Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát."

Csajozos dumák

Változik a világ, és vele változik a generációk kommunikációja is. Az alábbi "csajozós duma" gyûjtemény egy szûkebb válogatás, még a szabadosabb határokon belül. Aki elég laza csávónak érzi magát, és úgy gondolja egy poénos, erotikus szöveggel lehet manapság leginkább bevágódni a csajoknál, itt kedvére válogathat. - Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad? - Ne szólj semmit, fel vagy szedve!

Becenév - ugratás

A nõk kíváncsiságát nagyszerûen ki lehet használni. Erre többféle változat is létezik, de következzen egy igen egyszerû és könnyedén alkalmazható módszer. Csupán annyit kell tenned, hogy elmondod neki, kitaláltál egy nagyszerû becenevet számára. Ezt ne személyesen közöld, hanem hagyj üzenetet a rögzítõjén vagy írd meg neki e-mailben.

Akarunk randevúsat játszani?

Valójában a randevú egy különleges jutalom és privilégium azon lányok számára, akikkel már lefeküdtél. De ha mégis úgy döntesz, hogy még az elõtt elviszed randizni, ne randinak hívd, hanem csak összejövetelnek. Hagyd, hogy õ fizesse ki a saját részét. Ha nem tetszik neki, dobhatod - csak egy olyan pasit keresett, aki elvinné mindenhová és fizetne neki. Persze javasolhatod az egyszer te, azután én fizetek módszert.

A nõk szexre és romantikára vágynak

Nem számít, milyen JÓL néz ki .... úgyis csak AZT akarja és TE meg tudod adni számára. Annyiszor veszed le a lábáról, ahányszor csak akarod, és ezzel TE is tisztában vagy. Vess rá olyan pillantásokat, hogy Õ is tisztában legyen ezzel. A jó nõknek pontosan ERRE van szüksége. Mindig csak olyan pasik rohanják meg õket, akik mindent azonnal akarnak és ezért hízelegnek nekik és a nap minden pillanatában rájuk akaszkodnak. Szóval általában nem jut nekik olyan férfi akire igazából szükségük lenne és amilyet megérdemelnének. Persze ezeket a nem kielégített vágyakat nehéz teljesíteni, de TE vagy az a férfi, aki erre ALKALMAS.

A megszólítás

A megfelelõ megszólítás a következõképp néz ki (pl.): "Hello! Te olyasvalaki vagy, akit én jobban meg akarok ismerni?" Ha igennel válaszol, kérdezz vissza: "És miért?" Tereld a beszélgetést úgy, hogy legyen olyan érzése, hogy õ akar téged, és valójában nem fordítva. Vagy a hasonló szöveg is eredményre vezethet: "Hello, kioldódott a cipõfûzõd!".

A természetes-nõ séma

fantáziákkal, lehetõségekkel. Olyan dolgokkal, amelyeket bárki megtenne, ha tudná, hogy nincsenek és nem lesznek következményei. És persze nem tudná meg senki, még a leges-legjobb barátja, barátnõje sem.

Az elsõ benyomás

A nõk általában nagyon hamar eldöntik az elsõ találkozás alkalmával, hogy le akarnak-e feküdni a férfival. Szóval ha kétségbeesett, kanos, vagy egyszerûen csak gyenge ÁFF-ként viselkedsz, azzal nem mész semmire. Soha. Még késõbb sem. Ha pedig egy nõ elhatározta, hogy nincs szándéka veled lefeküdni, akkor felesleges tovább zaklatnod és kérlelned. Sok férfi vesztegette már a drága idejét, és nem akarta tudomásul venni, hogy belecsöppent az MB (Maradjunk Barátok) zónába.

3 másodperc szabály

Ha nem tudsz semmilyen témát feldobni beszélgetés közben, bármit is teszel, ne szegd meg a 3 másodpercet. Döntsd el, mit akarsz tenni, még ha nincs is ötleted, 3 másodpercen belül. Ha ezt betartod, észre fogja a lány venni, és ezt a spontaneitás jeleként fogja értékelni.

A csevegés fontossága!

A csevegés szintén fontos része a becserkészési folyamatnak; különösen hasznosnak bizonyulhat, hiszen igazából csak egy kis bemelegítõ beszélgetés után tudsz csak rátérni arra, hogy felõle kérdezõsködj - legalábbis így tûnik természetesnek.

Drámai megközelítés

Ezen megközelítésnek az a lényege,hogy felkeltsd szíved hölgyének figyelmét - mindenki máséval egyetemben, aki történetesen a közelben tartózkodik - és magától jöjjön rá arra, hogy az egyetlen ok, amiért ezt csináltad az az volt, hogy az Õ figyelmét felkeltsd. Ez talán azt jelenti, hogy bolondot csinálsz magadból, de amint rájön, hogy szándékos tett volt részedról, valószínûleg simán letud 'õrültnek' - õk pedig pontosan azok a fiúk, akiket nagyon sok lány szeret és szeretne :-).

A barát eltávolítása

Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Ha elkezdesz a kapcsolatokról beszélni, akkor nyugodtan vitasd meg azokat az apróságokat is, amelyek az embereket általában zavarják. A késõbbiekben próbáld meg elérni, hogy a lány mondjon példákat a saját kapcsolatából. Próbálj általánosan beszélni.

Vegyek a kiszemelt áldozatnak italt?!?

Néhány példa ennek illusztrálására: Õ (azt gondolva, hogy lássuk, meg tudom-e szívatni): "Nem vennél valami innivalót?" TE: (azt gondolva: "De szerencsés vagyok, ez a lány most arra kér, hogy vegyek neki innivalót):"Persze!"

további hírek