2024.05.21. - Konstantin
bohócdoktor vizit szja 1%

10 dolog, amirõl a férjünkkel soha ne beszéljünk!

1. A "kiárusításon" vett ruhánk valódi ára 2. Ki szexisebb, Richard Gere vagy George Clooney? 3. Narancsbõr elleni stratégiák: melyik az, amelyik tényleg hat? 4. A menyasszony öltözékének precíz leírása, netán milyen jóképû volt az egyik tanú! 5. Megkockáztassam a kék körömlakkot, vagy ne?

Tökéletes feleség dumák

Persze, sétáljunk vissza, magam is szívesen körbejárnám meg néhányszor azt a gyönyörû Porschét! Most menj lángosért! Ott áll a büfé elõtt az a tangás lány, akit a parton mutattam neked. Most megnézheted közelebbrõl. Itt van egy-két pornólap, lapozgasd ezeket, amíg gyorsan elemet cserélek a video táviranyítójában! Úgy szeretem nézni az arcodon azt a feszült figyelmet, amint a számítógépeden játszol. Mindenkepp tudd meg kérlek, hogy mit rakott meg édesanyád a borsos tokányba, amitõl olyan finom lett, mert legközelebb nem akarom ezzel az anyámtól eltanult amatõr kotyvasztással terhelni a gyomrodat. Inkább turkálok valamit a sarki bálásnál, mert utánaszámoltam: ennek a szoknyának az árából pont két rekesz sort lehet venni. Nagyon rendes tõled az a törõdés, ahogy olykor az egész éjszakát rászánod arra, hogy a Vén Diófában szegény Jenõ lelket ápold, hisz amióta otthagyta a neje, valóban senkije sincsen, akitõl egy jó szóra számíthatna. Ha úgy latod, hogy rosszul esik neki, hogy te mar hajnali háromkor hazajössz, inkább maradj meg vele, ne maradjon tüske szerencsétlenben!

Az ideális pasi

Négy fontos tulajdonság alapján rangsoroljuk a férfinemet: 1. Nem hülye (a Tom Cruise-filmek fogyasztóinak: olyan okos) 2. Nem szemét (olyan rendes) 3. Nem túl ronda (olyan helyes) 4. Van humorérzéke (olyan jó fej)

A férfiak, a számítástechnikus nõk szerint

Vírus férfi: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent elsajátít. Internet férfi: Fizetned kell, hogy hozzáférjél. Szerver férfi: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá. Windows férfi: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni. Powerpoint férfi: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték. Excel férfi: Azt modják, hogy minden félére jó, de te csak az alap mûveletekre használod. Word férfi: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember világon, aki megértené.

Amit soha nem hallasz egy férfitól...

1. Ezek a mellek túl nagyok. 2. Ne szedd azt a vacak tablettát, ezután használjunk inkább kondomot! 3. Szívem! Kezdõdik a Rosalinda, gyere, nézzük együtt! 4. A szex helyett én most inkább egy ölelésre vágyom.

A férfi

Földünk faunájának egyik igen érdekes, emberszabású állata: a férfi. A férfi bojban él, sört iszik és egy különös bohókás szokása miatt kelti fel maga iránt a tudományos érdeklõdést: a hasa alatt található fullánkszerû szúrószervével rendszeresen igyekszik megbénítani a vele szimbiózisban élõ és igen hasonló felépítésû nõt.

Uborka

- Miért jobb az uborka a férfiaknál? - Egy átlagos uborka legalább 20 cm-rel hoszabb. - Egy uborka legalább 2 hétig kemény. - Egy uborka nem magyarázza meg neked, hogy a méret nem számít. -Egy uborka nem jön túlzottan izgalomba. - Egy uborkát könnyü felszedni. - Egy uborkát az ABC-ben megfoghatsz, hogy tudd milyen kemény amit hazaviszel. - Egy uborka minden reggel békén hagy.

további hírek