2024.06.22. - Paulina
bohócdoktor vizit szja 1%

Gyermekdalok jogásznyelven

1) Figyelem! Sürgõsen megkérünk minden házzal rendelkezõ puhatestût, hogy ingatlanát záros határidõn belül hagyja el, az annak külsõ felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévõ tûzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelõre két napi fejadagot tesz ki.

Humoros locsolóvers gyûjtemény

A legjobb húsvéti versek KÉK erdõben jártam, ZÖLD ibolyát láttam, Szemészetre holnap mennék, de most még azért locsolkodnék... Zöld erdõben jártam, akácfára másztam, kiszakadt a LEVIS-em, kifigyelt a ...

Pasiképzõ - OKJ-s szakképzés

A képzés alcíme: Olyan intelligenssé válni, mint egy nõ. Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezésérõ l sejtésük sincs. A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezõknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!! KÖTELEZÕ TANTÁRGYAK:

Gyermekdalok jogásznyelven

1) Figyelem! Sürgõsen megkérünk minden házzal rendelkezõ puhatestût, hogy ingatlanát záros határidõn belül hagyja el, az annak külsõ felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévõ tûzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelõre két napi fejadagot tesz ki.

Vicces versek

Néhány mókás versremekmûvet szeretnék ismertetni veletek! Jó szórakozást, megéri végig olvasni!

Csodálatos magyar nyelv

A rovar kérése: Légyszíves Csendes vízi állat: Halk Nedves látogatás: Vizit Nem egész história: Történelem Ragadós tarfejû: Tapasz Elszívott vonal: Csikk

Hasonlatok, hogy sose fogyj ki a szóból!

Kevés, mint Sztálin orgonán a billentyû. Kevés, mint pilótakekszben a katapult. Kevés, mint árvaházban a szülõi értekezlet. Kevés, mint a pókmáj. Kevés, mint kukoricaszárban a C vitamin. Kevés, mint Hitlerben a jóindulat. Kevés, mint Camping sajtban a sátor.

Hasonlatok, metafórák 1.

Kevés vagy, mint: - a fokhagymás nápolyi - börtönben a vészkijárat - sündisznóban a dauer - pilótakekszben a katapult

Óda napjaink karrierista hölgyeihez...

"Nyirkos lett a cicim a pusáp alatt, Mer az ofiszban a mítingen nem éri a nap, Pedig, asz'ondják, a szilikonnak jót tesz az úvé, Mint hó végén a számlámnak az aputól jött lóvé.

Hobbi

Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli A foglalkozásom nem háztartásbeli. Fõzni nem tudok a mosáshoz nem értek A házimunkához kedvet nem érzek.

Családi kör Jimmyéknél

Este van Pesten, a sarkon kurvák állnak, A rendõrök az autókban fánkot zabálnak. Kihalt az utca és kihalt a város, Elaludt minden, mi az egészségre káros. Zúg a Junoszty TV, nincs már benne adás, József Attila se mondja: Aludj el kis Balázs. Senki sincs az utcán, csendesség van végre, Pedig az éjszakának közel sincs még vége.

Óda a trabanthoz

Életekkel jászó Német tünemény Szagtalannak látszó Bûzös építmény! Mit éget magának A boldogtalan S mint kocsik királyának Füstöl untalan! Rendszámoddal mit kecsegtetsz?

Reklám-Mese

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. A neve Ariel volt. Palotája maga volt a karcnélküli ragyogás. Az övé volt az egész Milky wayerdõ, a Mars mezõ és az egyujjas Twix hegység. De mindennél büszkébb volt kislányára, Minna királykisasszonyra. A királylány szépsége 7-ed 7 országra szóló volt, de csak azért, mert nem volt világútlevele és csak 7 országba jutott el a szépségének a híre. Viszont az OTP Penta Tours jóvoltából Weiser Riese, a fehér óriás is tudomást szerzett róla és eltökélte magában, megszerzi Minna királylányt.

Szanaszét Szolizott Szingli

Nyirkos lett a cicim a pusáp alatt, Mer az ofiszban a mítingen nem éri a nap, Pedig aszondják, a szilikonnak jót tesz az uvé, Mint hó végén a számlámnak az aputól jött lóvé.

Poénos strófák

Pesti aszfalt 50 fokos, szenved rajta buta, okos. Izzadtok a munkahelyen, csorog a víz le a fejen.

Smile szótár

Smiley dictionary Dicþionar "smiley"

Kisherceg

Az utazásai során a Kis Herceg egy furcsa, kocka alakú bolygóra ért. A bolygón drótok, telefirkált papírok, félig telt kávéscsészék voltak szétszórva. A szeméthalmok közepén egy borostás, szemüveges alak ült. - Szia. Hát te ki vagy? - kérdezte a Kis Herceg. - Pill, rögtön - válaszolta a férfi. - Mi a neved? - folytatta a Kis Herceg, ugyanis ha egyszer valamire kíváncsi volt, azt nem hagyta annyiban. - A programozó vagyok. Mindjárt beszélhetünk, csak most egy hibát keresek a logban. - felelte az ember.

Leggyengébb láncszem

Önökhöz képest a Csipkerózsika hiperaktív! Még csak október van, de maguk már összehordanak hetet-havat! Maguknak az az agytorna, ha rázzák a fejüket?

Windows biblia

Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekbõl a Szó-t. És a Szó-ban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztotta az Egyet a Nullától. És látá az Úr, hogy ez jó.

A vén tudós

Öreg ember nem vén ember, lába között szottyadt henger. Olyan puha, mint a szar, no és éppen ez a baj.

Durvább locsolóversek

Húsvét idején dobd a hagyományos verseket félre és állj elõ valami újjal :-) biztos nagy örömöt fogsz okozni, ha a lenti versikéket szavalod! Az eredményrõl várjuk beszámolódat!

további hírek