2024.07.20. - Illés
bohócdoktor vizit szja 1%

Focikommentátorok érdekes mondásai

Az alábbi idézetek külföldi futball közvetítéseken hangzottak el: 1. Liverpool, Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a győzelemre. 2. Bármeddig képes megtartani a labdát, de most túl sokáig tartotta magánál. 3. Most hiányzik belőlük a képesség, hogy túlszárnyalják az előző, 100%-os rekordjukat. 4. A meccs utolsó rúgásaként egy gólt fejelt.

Vicces feliratok

Felirat egy állatorvosi váróteremben: 5 perc múlva jövök. Marad! Ül! Figyelmeztetés egy irodában: Minden harmadik házaló ügynököt lelőjük. A második épp az előbb távozott. Tábla egy étterem bejáratánál: Miért ácsorogna odakint üres gyomorral! Jöjjön be inkább és töltődjön fel! Tábla egy pszichiáter ajtaján: Kérem, ne zavarjon tovább!

Balfék bankrabló

Megtörtént eset alapján: New Yorkban egy bankrabló elfelejtett előzetesen tájékozódni a kiszemelt bankról, mely egy olyan épületben székelt, ahol az FBI-nak is irodái vannak. Ráadásul a bűnöző legnagyobb szerencsétlenségére pont fizetésnapon rontott be a pénzintézetbe, amikor is az FBI-ügynökök hosszú sorokban álltak, hogy beváltsák csekkjeiket. Amikor bejelentette, hogy bankrablás van folyamatban, azonnal 15 fegyver kattanását hallotta a háta mögül. Nem kérdéses, hogy egy pillanat alatt leszerelték a balfék rablót.

Foci kommentátorok mondatai

Az alábbi idézetek külföldi futball közvetítéseken hangzottak el: 1. Liverpool, Ipswich 2:0. Ha az eredmény nem változik a meccs végéig, azt hiszem, a Liverpoolnak komoly esélye van a győzelemre. 2. Bármeddig képes megtartani a labdát, de most túl sokáig tartotta magánál. 3. Most hiányzik belőlük a képesség, hogy túlszárnyalják az előző, 100%-os rekordjukat. 4. A meccs utolsó rúgásaként egy gólt fejelt. 5. Egy csodálatos, színes kaleidoszkópot láthatunk: majdnem az összes brazil sárga mezt visel. 6. Ha bemegy, biztos gól lett volna.

Különbség a főnök és a beosztott között

1. Ha valamit hosszú ideig csinálsz, akkor lassú vagy. Ha valamit főnököd csinál hosszú ideig, alapos. 2. Ha nem csináltál meg valamit, lusta vagy. Ha főnököd nem csinált meg valamit, akkor túlságosan elfoglalt. 3. Ha hibázol, hülye vagy. Ha főnököd hibázik, hiába, ő is csak ember. 4. Ha vétesz az etikett szabályai ellen, bunkó vagy. Ha főnököd vét az illem ellen, eredeti.

Tanári aranyköpések

Egy töri tanár aranyköpései: - Magyarországot csak akkor hívják, ha segítségre van szükségünk! - Feltalálták az atombombát meg Teller Edét is. - Szatyorszámra mentek ki a vezetők a határon. - Félcipős események: Rákosi elrepült egy szál félcipőben, szóval nem valami téliesen. - Borzalmas szüleitek élete. - Te csak egymáshoz beszéltek!

Autós bakik

1. William Alexander, a nyugdíjas közlekedési rendőr Herefordból indult Ross-on-Wye városába. A 20 kilométeres távon sikeresen eltévedt, és 36 órával később, 1600 kilométer megtétele után a szomszéd államban levő Barnsley városában kötött ki. 2. 1994-ben egy apáca nem állt meg a közúti ellenőrzésen, amivel vad autós üldözésbe kényszerítette a fegyveres rendőröket. Mint kiderült, egy sérült kutyával igyekezett az állatkórházba. 3. Leroy Linen, a bronxi ócskavas-kereskedő jogosítványát 1990 és 1994 között 633 alkalommal próbálták bevonni.

Vicces gyereksztorik

Valamelyik nap a telefonnál találtam rá hároméves fiamra, s amint meglátott, gyorsan letette a kagylót. - Mit csináltál? - kérdeztem tőle. Azt mondta, hogy Kati nagynénjét hívta fel. - Hogy hívhattad Kati nénit? - kérdeztem. - Hiszen nem is tudod a számát. - De igen, tudom. És fel is hívtam - felelte. Hosszan győzködtem, hogy nem hívhatta fel, mivel nem tudja a számát, de ő csak erősködött, hogy igenis beszélt vele. - Jól van - mondtam végül -, ha tényleg beszéltél vele, hadd halljam, mit mondott. Erre a fiam így felelt: - Azt mondta, hogy rossz számot hívtam.

A teázó apuka

Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon, apu egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fél éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás készletet, afféle “gyógyulj meg” ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom. Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve, amikor behoztam neki egy kis csészike “teát”, ami persze csak víz volt. Jó néhány kis csészike tea és rengeteg dicséret után aputól, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu. Apu el is mesélte neki, hogy milyen aranyos dolgot tettem aznap.

Trükkös Jack

Jack nyugdíjas éveire Floridába költözik, hogy ott élje meg az nyugodt öregkort. Azonban a környéken van egy iskola is. De június van, nincs ott egy lélek sem. Jack minden percet élvez a nyugdíjas évek kezdetén.

Gépjárműoktatók jó tanácsai

Gépjárműoktatók mondásai: 1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban. 2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban. 3. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.

Szállodai reklamáció

Egy házaspár már 20 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, alszanak pár órát, aztán folytatják az utazást. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót, és reklamál:

Problémás ügyfél

A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával:

Meglepetés party

A 18.-ik születésnapom elõestéjén történt. A szüleimmel laktam, de aznap szórakozni indultak este, így felhívtam a barátnõmet egy romantikus éjszakára.

Látogatás a nõgyógyásznál

Délre kaptam idõpontot a nõgyógyászhoz, örültem, hogy délelõtt viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelõbõl, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.

A rendszergazda felmondólevele

Tisztelt Mr. Baker, Mint felsõoktatási intézményt végzett ember, minimálisak az elvárásaim. Ezek között elsõ helyen áll, hogy feletteseim intellektuális képességei meghaladják a mezei mókusét. Kollégáim és személyem munkája közbeni folyamatos és idegesítõ zaklatása alapján levonható a következtetés, hogy Ön korunk ritka genetikai szemete.

Német Legyen Ön Is Milliomos

Megtörtént eset a német Legyen Ön Is Milliomos mûsorában, amikor is egy játékos eljutott a fõdíjig.

Ügyfélpanaszok és rájuk érkezõ válasz

Megtörtént ügyfélpanaszok és a rájuk adott válasz: - A napokban vásároltam a fényképezõgépemhez vakut, de nem mûködött. - Kedves Vásárló! Megvizsgáltuk a készüléket, nekünk mûködött, igaz, mi tettünk bele elemet.

Gyerekszáj

Hat hónapos terhes voltam a második gyerekemmel, amikor lányommal elmentünk egy kicsit vásárolni. Bementünk egy baba-mama boltba is, hogy szoknyát vegyünk nekem.

Vigyázni kell az ismeretséggel!

Egy kisvárosban zajló perben az ügyész behívta elsõ tanúját, egy idõs nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tõle: – Takács néni, ismer engem? Mire a hölgy:

Ennyit számít, ha nincs protekciód...

Három diák felvételizik. Bemegy az elsõ, akinek hatalmas protekciója van. Megkérdezi a bizottság: – Mikor fejezõdött be a második világháború? – Hát talán a század közepe felé – mondja a felvételizõ. – Zseniális, fel van véve!

Maga alatt fûrészelte az faágat

Egy angol "szakember" ahhoz az ághoz támasztotta a létráját, amelyet lefûrészelt. Mit tesz isten, lezuhant. Beperelte a munkáltatóját és kártérítést kapott.

Bankban történt

Egyik délután a bankomban álltam sorban, amikor kislányom elhatározta, hogy levezeti fölös energiait, és ámokfutásba kezd.

Esti mese

Réges-régen, a tv hõskorában esténként még a nõk olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.

Mondások a foci világából

Focisták mondták: Szeretnék egy patinás olasz klubban futballozni, például a Barcelonában. (Mark Draper) Nincsen középút, vagy jól futballozol, vagy rosszul. Mi a kettõ között játszottunk ma. (Gary Lineker)

Mondások a sport világából

"Olyan, mintha elmennél a családoddal két hétre nyaralni. Mire vége, kész vagy bárkinek kitekerni a nyakát." - Flip Saunders minnesotai kosáredzõ a Sacramento elleni fõcsoport- elõdöntõ hetedik mérkõzése elõtt "Egyszerûbb volt ezt a negyedet megfogni, mint várni további négy évet." - Kemény Dénes az olimpiai döntõ 3-0-lal abszolvált utolsó hét percérõl "A nagyoktól kell lesni, nem?" - Gyurta Dániel azzal kapcsolatban, hogy Rózsa Norberthez hasonlóan kesztyûvel a kezén vonult be a 200 méteres mellúszás olimpiai döntõjére "Hallottuk, hogy szórakozóhellyé akarták alakítani a szigetit, de nem adjuk a lõteret - ha kell, fegyverrel védjük meg." - Igaly Diána a margitszigeti lõtérrõl "Azt hiszem, azért kaphattam meg a szerepet, mert fiatal vagyok, bunkó és kanadai." - Jesse Palmer, a New York Giants quaterbackje arról, hogy az amerikai ABC csatorna miért õt választotta ki az ottani Nagy Õ szerepére

A furfangos lakó esete

Állítólag megtörtént az eset Amerikában: egy lakó este kinézett az ablakon, és azt látta, hogy sötét alakok pakolják ki a garázsát. Kétségbeesetten hívta a zsarukat. Erre fel a válasz: - Bocs, most nincs szabad járõrkocsink, amit azonnal oda tudnánk küldeni. Majd ha lesz, akkor odamegy valaki, és megnézi, mi van.

Churchill

Amikor Churchill 80 éves lett, egy 30 év körüli újságíró kereste fel, hogy lefényképezze: - Sir Winston, remélem, a 90. születésnapján is lefényképezhetem önt. Churchill válasza: - Miért ne? Maga egész jó bõrben van.

Részletek egy panaszkönyvbõl

A napokban vásaroltam a fényképezõgépemhez vakut, de nem mûködött. - Kedves Vasarló! Megvizsgáltuk a keszüleket, nekünk mûködött, igaz, mi tettünk bele elemet.

Darwin-díjat érdemel: úszva akart kocsmázni

A Darwin-díjra jelöltek számát gyarapítja az angol férfi, aki miután alaposan berúgott lancesteri Lune folyó partján álló kocsmában, úgy döntött, hogy nem dülöngél el a messzi hídig, hanem inkább átússza a vizet a túlparti krimóig.

további hírek